Title I Brochure Româna


Ce este Titlul I?

Finanțarea Titlului I a început ca parte a Programului Marii Societăți a președintelui Lyndon B. Johnson în 1965 în baza Legii privind Educația Elementară și Secundară. Intenția legii a fost și este în continuare de a oferi servicii elevilor care au nevoi academice. Programul oferă sprijin suplimentar elevilor care au cel mai mult nevoie de el. Titlul I deservește milioane de copii în fiecare an.

Cum școala noastră primește bani de la Titlul I?

În primul rând, guvernul federal oferă finanțare fiecărui stat. Apoi, fiecare Agenție de Stat pentru Educație trimite bani către județele sale școlare. Câți bani primește fiecare școală este determinat de numărul de elevi cu venituri mici care frecventează școala respectivă.

Într-un final , școlile cu Titlul I:

 • Identificați elevii de la școala lor care au nevoie cel mai mult de asistență educațională pe baza criteriilor pe care le-a ales școala. Elevii NU trebuie să provină din familii cu venituri mici pentru a primi serviciile de la Titlul I.
 • Stabiliți obiective pentru îmbunătățirea abilităților elevilor defavorizați din punct de vedere educațional la școala lor.
 • Măsurați progresul elevilor pentru a determina succesul programului Titlul I pentru fiecare elev .
 • Elaborați programe pentru fiecare elev în parte pentru a sprijini / completa instruirea regulată în clasă.

 

 

 

 

 

Cine suntem noi

Despre noi

Sand Hill-Venable este o școală cu Titlul 1 la nivelul întregii școli. Chiar dacă unii elevi beneficiază de asistență suplimentară la lectură prin programul Titlului 1, toți elevii de la școala noastră beneficiază de materialele și resursele oferite de Titlul 1.

Contactează-ne!

Profesori principali ai Titlului I:

Cindy Srijayanta

cynthia.srijayanta@bcsemail.org

Mary Catherine Hendrix

mary.hendrix@bcsemail.org

Telefon: 828-670-5028

 

 

 

 

Școala Elementară Sand-Hill Venable

154 Sand Hill School Road

Asheville, NC 28806

 

 

 

 

 

Școala Elementară Sand-Hill Venable

2021-22 Întâlnire anuală

 

 

SH-V Titlul 1

Politica de implicare a părinților 2021-2022

 

Personalul de la Școala Elementară Sand Hill-Venable încurajează ferm angajarea părinților în planificarea și implementarea programelor, activităților și procedurilor la care copiii lor participă la școală. Îi privim pe părinți ca fiind partenerii noștri și înțelegem că succesul elevilor noștri depinde de faptul că lucrăm împreună. Pentru a promova această legătură între casă și școală:

O întâlnire anuală va avea loc aproape de începutul anului școlar pentru a informa părinții cu privire la obiectivele programului Titlul 1, orientările, serviciile și drepturile părinților.

 

Toți părinții vor primi o copie a Pactului Școală-Părinte care explică parteneriatul casă / școală pentru a construi succesul elevilor și a favoriza implicarea părinților.

 

Programele de educație pentru părinți vor fi oferite pe tot parcursul anului școlar într-o varietate de moduri de a oferi părinților materiale și strategii pentru a lucra cu copiii lor acasă pentru sporirea succesul lor academic.

 

Părinții vor fi informați în timp util despre oportunitățile pentru ei și pentru copiii lor și, atunci când sunt disponibili, într-o limbă pe care o pot înțelege.

 

 

Școala Elementară Sand Hill- Venable

Planul de implicare a părinților
2021-2022


Pentru a încuraja toate familiile să se angajeze, Sand Hill-Venable oferă o varietate de activități pe tot parcursul anului școlar. Mai multe informații despre aceste evenimente vor fi trimise acasă. În plus, activitățile sunt postate pe site-ul școlii noastre și pe coridor / semn în fața școlii. Aceste întâlniri pot fi virtuale sau față în față.

 • Faceți cunoștință cu profesorul -August 19
 • Ziua ușilor deschise / Noaptea curriculumului -Sept. 23
 • Îmtâlinire anuală a Titlului I - Sept. 23
 • Conferințe pentru părinți
 • Noaptea STEM - Toamna
 • Noaptea comunității -Aprilie
 • Orientare la grădiniță - Mai
 • Noaptea de tranziție „Mergând în sus” - Mai
 • Informații pentru părinți ESL Sesiuni – TBA
 • Cafea cu Directorul - Lunar

 

 

 

 

 

 

 

Sfaturi utile

Încurajați-vă copilul să participe zilnic la toate activitățile de învățare.

Ascultă-ți copilul citind în fiecare seară.

Înscrieți-vă la Class Dojo.

Întreabă-l pe copilul tău despre lucrările lor la clasă.

Asigurați-vă că copilul dumneavoastră are o rutină zilnică cu o oră obișnuită de culcare.